Svako Bloom vjenčanje je jedinstveno jer su detalji i Vaš osobni stil naš prioritet. Provjerite usluge koje nudimo, a mi ćemo se posvetiti Vašim željama!

Cvijeće je važna komponenta svakog vjenčanja. Osim što unosi boju i životnost, ima i ključnu ulogu u stvaranju ambijenta. Ukrasite dvoranu cvjetnim dekoracijama iz naše ponude ili u dogovoru s našim partnerima odaberite cvjetni dizajn u skladu s Vašim željama, temom vjenčanja i drugim stilskim elementima.

Odabir prijevoznog sredstva odražava stil mladenaca, te ovisi o temi vjenčanja. Elegantna limuzina, otkačeni oldtimer ili moderno luksuzno vozilo – prepustite nama organizaciju idealnog prijevoza za Vaš poseban dan, kao i prijevoz za uzvanike.

U osmišljavanju teme vjenčanja, treba odlučiti i o jelovniku jer dobra hrana jamči nasmijane i sretne goste. Hoće li menu biti tradicionalan ili moderan? Obratite nam se s povjerenjem i izaberite onaj koji će biti u savršenom skladu s ostalim detaljima.

Pripreme za vjenčanje su obično dugotrajne i traže angažiranost oko mnogih detalja. Kako biste se bez stresa pripremili za jedan od najvažnijih dana u životu, nudimo Vam uslugu organizacije i planiranja vjenčanja. Preuzimamo brigu o svim detaljima, a na Vama je da se opustite!

Vjenčanje je poseban dan u životu, i zato je bitno stvoriti trajne uspomene. Fotografiranje i snimanje proslave povjerite nama i našim partnerima. Profesionalnost i vrhunska usluga biti će garancija Vašeg zadovoljstva!