Nova prekrasna sala za vjenčanja u Splitu. Moderna dvorana koja može ugostiti do 250 uzvanika sa osiguranim parkingom. Nudimo Vam besprijekornu uslugu, hranu, mogućnost svjetlosnog bojanja prostora i sigurnost da će Vaša jedinstvena večer biti savršena. Organiziramo vjenčanja, krštenja, pričesti, krizme, rođendane za odrasle i za djecu, mature, proslave i evente itd. Dopustite nam da Vaš savršeni događaj pretvorimo iz bajke u stvarnost.

Organizirajte svoje vjenčanje u sali Bloom u Splitu. Pružite sebi i svojim gostima savršenu večer uz elegantni ambijent, besprijekornu uslugu, ugodno osoblje te vrhunskim specijalitetima. Omogućit ćemo Vama i Vašim uzvanicima večer iz bajke koja će Vam ostati u sjećanju.

Ukoliko želite sa svojim najbližima proslaviti krštenje Vašeg djeteta u ugodnom okružju ili Vaše djete želi proslaviti krizmu ili pričest sa svojim prijateljima u nezaboravnoj atmosferi, slobodno nam se obratite jer možemo ispuniti sve Vaše želje i potrebe.

 

Bilo za djecu ili za odrasle rođendani su uvijek poseban dan koji se zaslužuje provesti u dobroj atmosferi i u okružju najbližih. Mi organiziramo rođendane za djecu i odrasle te pružamo lokaciju, hranu i zabavu.

Za odrasle nudimo zabavu sa osvjetljenje i muzikom tako da možete ludovati cijeli dan i noć. To nije Vaša stvar, želite drukčiju atmosferu? Nema problema. Možete se zaokupiti s Vašim gostima na nogometnom terenu, cageballu, stolnom tenisu, biljaru ili na balotama.

Želite organizirati rođendan za vaše djete? Organizirajte ga u našoj sali i dopustite da Vaše djete uživa sa svojim prijateljima. Ukoliko voli sport, vi se opustite uz hranu i piće dok se oni zabavljaju na nogometnom terenu.

Proslave matura ćemo organizirati i provesti sa svim ceremonijama tako da imate savršenu uspomenu za roditelje i profesore. Nakon toga se možete opustiti i uživati u odličnoj muzici, hrani te svjetlosnim efektima za odličnu zabavu.

Za sve proslave i evente pružamo vam elegantnu dvoranu, besprijekorno osoblje i vrhunsku hranu tako da možete zadiviti svoje goste bili oni vaši najbliži ili poslovni partneri i omogućiti im zabavu u stilu.